skip to Main Content


Op paaszaterdagavond, 30 maart om 20.00 uur, wordt in Laag-Soeren aan de Badhuislaan volgens aloude traditie het Paasvuur ontstoken.

Met muzikale omlijsting door Sempre Crescendo en met de laatste toestemming van de brandweer gaat de vlam in de brandstapel. Op het terrein zorgen vrijwilligers voor de verkrijgbaarheid van een drankje ter verhoging van de feestvreugde. De paasvuurcommissie heeft de uitvoering dit jaar weer enthousiast ter hand genomen.

Ook nu is er op Paaszaterdagmorgen tussen 8.30 en 11.30 uur weer gelegenheid om snoeihout voor het vuur aan te leveren aan de Badhuislaan. Stammen mogen tot 15 cm dik zijn. Stronken en ander gerooid hout moet worden geweigerd. Er wordt gehoopt op een royale aanvoer, zodat Bernard van Eijbergen er weer een mooie bult van kan maken.

De organisatie is blij met deze belangeloze medewerking. Van Eijbergen zal ook, indien nodig, de na smeulende resten tijdig uit elkaar trekken waardoor het vuur gecontroleerd kan uitbranden.

Aan de aanbrengers van snoeihout zal een vrijwillige bijdrage worden gevraagd ter bestrijding van de kosten van restantverwerking. Het belooft weer een mooie happening en gezellig te worden in Laag-Soeren.

Aansluitend is er vanaf 21.00 uur een gezellige Paasborrel in ´t Sprengenhus

Back To Top
X