skip to Main Content

bijeenkomst_sociale veiligheid

Beste bestuursleden en vrijwilligerscoördinatoren,

Op woensdagavond 8 juni (van 19:30 tot 21:30) organiseert het Vrijwilligerspunt Rheden een bijeenkomst over sociale veiligheid en grensoverschrijdend gedrag. Een zeer actueel en belangrijk thema. De bijeenkomst is voor bestuursleden, vertrouwenspersonen en coördinatoren van vrijwilligersorganisaties. U bent van harte uitgenodigd. Deelname is kosteloos.

Deze avond wordt verzorgd samen met Guus Bremer, expert sociale veiligheid bij Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV).

Locatie

De bijeenkomst is in het Dorpshuis Rheden, Meester B. van Leeuwenplein 3, Rheden.

Kort over de inhoud

Iedere vrijwilliger, ieder lid van uw vereniging of iedere deelnemer aan de activiteiten van jouw stichting of vereniging moet kunnen rekenen op een veilige en positieve omgeving. Wij hebben daar gezamenlijk de verantwoordelijkheid voor. Wil je je verder verdiepen in sociale veiligheid? Op deze avond wissel je van gedachten over sociale veiligheid met andere organisaties. Je krijgt een overzicht van de maatregelen die je moet/kunt treffen om de organisatie sociaal veilig te maken. We vinden het belangrijk om hierover samen in gesprek te gaan en met jou te kijken hoe we vrijwilligersorganisaties het beste kunnen ondersteunen bij dit belangrijke onderwerp.

Aanmelden

Graag vooraf even aanmelden door een e-mail te sturen naar rheden@incluzio.nl. Hierbij graag uw naam en organisatie vermelden.

Back To Top
X