skip to Main Content

Onlangs vernamen wij dat de zoektocht naar een meer passende woning Gerard en Rini Gerritsen naar ’s Heerenberg zal brengen. Graag waren zij in Laag-Soeren gebleven, echter het niet kunnen krijgen hier van zo’n stekje noopte hen verder te kijken. Nu is het zo ver. Op 20 juli hebben zij de sleutel gekregen, waarna de verhuizing z.s.m. volgt.

Zij hebben zich beiden ingezet voor de gemeenschap in ons dorp, bijv. soos en Soerens Archief. Bij het festijn van ‘Zomer in Gelderland’ hier, stelden zij hun schuur en erf open voor de opslag van materialen en de bouw van het gevraagde badhuis. En niet te vergeten, het vastleggen van het gebeuren voor het nageslacht. De camera heeft vele uren gedraaid bij mooie gebeurtenissen in Laag-Soeren. Gelukkig blijft mede dankzij jullie, veel bewaard in het Soerens Archief. Zij opereerden in alle bescheidenheid en graag op de achtergrond.

Gerard en Rini, bedankt voor jullie inzet voor ons mooie dorp, het dorpsleven en de leefbaarheid.  We hopen dat jullie een mooi thuis vinden in ’s Heerenberg en wensen jullie nog vele mooie en gezonde jaren samen.

Namens Soerens Belang

Mart.

Back To Top
X