skip to Main Content

Het Loket Vrijwilligerswerk nodigt vrijwiligers in de gemeente Rheden van harte uit gratis deel te nemen aan de workshops en onder het genot van een kop koffie, thee en iets lekker, samen met andere vrijwilligers, hun kennis en vaardigheden up-to-date te houden.
Meld u snel aan, want het aantal plaatsen is beperkt.
Filiz Okan, Participatiecoach, 06 83626763, fokan@incluzio.nl


Het Loket Vrijwilligerswerk biedt u als vrijwilliger, in het kader van de deskundigheidsbevordering, dit najaar de volgende zeer interessante en leerzame workshops aan:

Op 15 oktober: Workshop ‘Het Nieuwe Werven”. U leert wat de sleutelfactoren zijn voor een nieuwe manier van werven van vrijwilligers.

Op 29 oktober: Workshop ”Profileren kun je leren”. Profileren als vrijwilligersorganisatie lijkt moeilijk, maar dat is het niet. Profileren kan je leren. Aan de hand van enk-le voorwerpen ontdekt u welke thema’s u kunt gebruiken om uw organisatie zicht-baar te maken.

Op 5 november: Workshop ‘Opvallende Vacatures schrijven’. Opvallen als organisatie tussen alle andere vacatures is belangrijk om de aandacht van de potentiële vrijwîlliger naar uw organisatie te krijgen. Aan de land van ‘pindakaas’ leert u om, uw organlsatie weer in de markt te krijgen en u gaat zelf aan de slag met uw eigen vacature die in de groep wordt besproken waaruit vaak creatieve ideeën uit voortvoortkomen..

Op 26 november: Workshop Zelf een E-learning maken’. E-learning is de trend! In de toekomst zal online leren een prominente rol krijgen in het cursusaanbod, mede als gevolg van bijvoorbeeld het coronavirus. Hoe pakt u dit aan als u voor het eerst zei een online cursus, webinar of e-learning wilt maken? Aan de hand van stappen leert u welke stappen u moet nemen en u heeft daarmee al een begin gemaakt met uw eerste online training.

Deze workshops worden verzorgd door Heleen van Egmond van The Happy Volunteer en vinden plaats van 19.30 tot 22.00 uur in Dorpshuis Willen de Zwijger in Rheden. De richtlijnen van het RIVM i.v.m. het coronavirus zullen uiteraard in acht worden genomen. U kunt ook aangeven of uw voorkeur uitgaat naar een online training van deze workshops (dezelfde data/tijdstippen) voor het gevat de fysieke bijeenkomsten geen doorgang vinden. Graag van tevoren aanmelden bij Filiz Okan via fokan@incluzio.nl of 06-83626763. U bent van harte welkom!

 

Back To Top
X