skip to Main Content

Met een groentepakket van de Meander kun je de seizoenen ervaren door ze op te eten. Om een afwisselend seizoensaanbod te kunnen leveren, vullen we onze groenten van eigen teelt aan met groenten van collega telers. Doordat wij groenten kunnen selecteren waar wij op dat moment veel van hebben staan, is de prijs van het groentepakket vaak extra voordelig!

Het groentepakket, luxe pakket, fruitpakket en extra’s: wat je kan verwachten

Een Meander pakket ontvang je wekelijks, je bent op ons pakket geabonneerd.

In ons groentepakket zitten altijd 5 verschillende seizoensgroenten. Dit zijn groenten met porties van gemiddeld 200-250 gram per persoon om maaltijden mee te bereiden, en vaak ook een “bijgroente” zoals komkommer of kruiden. Je kan kiezen uit een pakket voor 1, 2, 3 of 4 personen, wat de portiegrootte van de groenten bepaalt.

In onze luxe pakketten zitten wekelijks 4 à 5 extra groentes, met nog meer variatie, ook in de winter.

In ons fruitpakket gaan 3 tot 4 soorten fruit, zoveel mogelijk uit de regio, altijd uit het seizoen.

Je pakket kan aangevuld worden met een “extra”: aardappels, uien, eieren of champignons. Wil je iedere week ook zuivel bij je pakket? Laat het ons dan weten, dan komt het goed.

De groentepakketten zijn af te halen op de boerderij in Brummen, maar ook in Eerbeek, Zutphen (Deventerweg, Zuidwijken en Noorderhaven) en Dieren.

Indien er voldoende afnemers uit Laag Soeren zijn kan er een afhaalpunt in Laag Soeren op de Rozensteinweg komen. Maak je al gebruik van deze pakketten kan er worden doorgegeven dat je het graag in Laag Soeren wilt afhalen.

Kijk voor meer info op www.demeanderbrummen.nl

Back To Top
X