skip to Main Content

Door: rheden-nieuws.nl

Op zondag 1 oktober 2023 vierde Laag-Soeren met veel enthousiasme het dorpsfeest ter ere van het 450-jarig bestaan van de gemeente Rheden. Het feest was een groot succes dankzij de massale opkomst, de geweldige sfeer en de diverse leuke activiteiten die waren georganiseerd.

De festiviteiten begonnen om 14.00 uur met koffie en thee, vergezeld van een heerlijk gebakje voor alle aanwezigen. Daarna was er een gratis bingo met leuke prijzen en een quiz waarbij deelnemers vragen moesten beantwoorden, zoals het herkennen van een huis op een foto en het weten van de bijbehorende straatnaam.

Om 15.30 uur vond een spannende touwtrekwedstrijd plaats met uiteindelijk een spannende finale tussen twee teams: de Ellecomse touwtrekkers en het Laag-Soerense touwtrekkersteam. Het bleef lange tijd gelijkspel, en meerdere rondes waren nodig voordat er een winnaar werd bepaald. Uiteindelijk was het het supersterke Ellecomse team dat de overwinning behaalde, en zij keerden trots met de zege naar huis. Ondertussen konden de kinderen zich vermaken op het springkussen of tijd doorbrengen bij de kinderdisco. Daarnaast konden ze meehelpen met de bouw van een prachtig insectenhotel op het plein, ontworpen door Jaap van de Born.

Vanaf 17.00 uur werd het feest voortgezet met live muziek verzorgd door Connect Voices, Sempre Crescendo en de Starters. Om 18:30 uur brak het feest los met DJ Partysound Together, en de dag werd om 21.00 uur afgesloten. De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagde dag, waarbij veel dorpsbewoners deelnamen aan het feest op deze prachtige zonnige dag. Een welverdiend applaus voor henzelf

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

De Dorps burgemeester van Laag Soeren voor 450 jaar Gemeente Rheden.

Back To Top
X