skip to Main Content

Ook het Soerens Archief probeert de draad weer op te pakken na een door corona beheerste periode. Met ingang van dinsdag 7 september 2021 is iedereen weer welkom.

U vindt in het ‘Soerens Archief’ veel van het Soerense verleden terug. U kunt snuffelen in een verzameling krantenknipsels, originele en digitaal opgeslagen foto’s en bewegende beelden. Documenten uit oude clubtijdschriften, vereniging en evenementen boekjes liggen ook voor u klaar. Naast tekeningen, oude kaarten en voorwerpen van weleer.

Het Soerens Archief is te vinden op de eerste verdieping van ’t Sprengenhus. U bent iedere dinsdag vanaf 19:30 uur welkom.

Omdat de ruimte beperkt is willen wij u wel vragen om u van te voren aan te melden als u het ‘Archief’ wil bezoeken. Om de 1,5 meter afstand te kunnen garanderen, kunnen wij alleen mensen ontvangen die zich hebben aangemeld. Wij willen ons graag houden aan de regels en richtlijnen van RIVM en ‘t Spregenhus. Deze worden door ons nageleefd. U kunt zich aanmelden via ons emailadres  soerensarchief@gmail.com of telefoonnummer (06) 13 13 60 78 (Ton Eikelboom) of (06) 49 99 48 90 (Gerard Gerritsen) .

U kunt helpen dat ook in de toekomst het verleden van Laag-Soeren levend wordt gehouden.

Back To Top
X