skip to Main Content

Een ouder echtpaar in Laag-Soeren werd op 21 augustus 2020 overvallen in hun woning aan de Harderwijkerweg. De dader bedreigde hen met een mes en bond hun handen vast met tiewraps.

Hij zei: ‘Je moet doen wat ik zeg ,want anders steek ik’. Dat heeft de meeste impact op mij gemaakt.”

De overvaller maakte die ochtend een klein geldbedrag en een ring buit. Direct na het incident speurde de politie de omgeving af; helaas zonder resultaat. Wel filmde een dashcam iets belangrijks

Man op dashcambeelden

Op de dashcambeelden is te zien dat een man vlak voor de overval het erf van de woning op liep. Herkent u deze persoon of bent u dit? Neem dan alstublieft contact op met de politie.

Signalement overvaller

Volgens het echtpaar heeft de dader een lichte huidskleur en is hij rond 40 jaar oud. Hij is zo’n 1.80 tot 1.85 meter lang, heeft een stevig postuur en droeg een wit T-shirt en een lange broek

Dader mogelijk zelf ook gewond

Mogelijk is de overvaller gewond geraakt toen hij een ruit insloeg. Hierbij is er mogelijk ook bloed op zijn kleding terechtgekomen. Die ochtend is hij lopend bij de woning aangekomen, maar het is mogelijk dat hij elders in de omgeving in een vluchtauto is gestapt.

Zie hier filmreportage.

Back To Top
X