skip to Main Content

Alhoewel het weer zich nog niet van zijn beste kant laat zijn is de datum alweer vastgesteld om het fietsseizoen van de Veluwerijders te openen.

Werd de afgelopen viertal maanden veelal de mountainbike gebruikt om de conditie op peil te houden, nu kan de racefiets van stal gehaald worden. De openingsrit zal verreden worden in het weekend van vrijdag 28, zaterdag 29 februari en zondag 1 maart 2020.

Op vrijdag doen de dames de aftrap, waarna de mix-groepen 1, 2, 3 en 4 op zaterdag en zondag volgen. De toertocht begint bij Lomar aan de Admiraal Helfrichlaan en eindigt bij Restaurant de Harmonie in Laag-Soeren. Hier wordt iedere deelnemer getrakteerd op gratis koffie/thee met gebak.

Ook niet leden kunnen zich aanmelden en kosteloos meefietsen. Zij worden van harte uitgenodigd om zich aan te melden en te ervaren hoe het is om met een groep te fietsen. Je mag zelfs één maand zonder verplichting meefietsen. Na deze maand hopen ze dat je kiest mee te blijven fietsen. De contributie bedraagt nog geen € 50. Hierin is ook de NTFU fietsverzekering opgenomen.

Je bepaalt zelf de groep die jouw snelheid fietst. Groep 1, 2, 3, en 4 fietsen met een gemiddelde snelheid van respectievelijk 33, 29, 25 en 21 kilometer per uur.

Meld je vóór 25 februari aan via toercommissie@veluwerijders.nl en vermeld je voor- en achternaam, telefoonnummer en de groep waarmee je mee wil fietsen. Je ontvangt een bevestiging. Meer informatie over de Veluwerijders vind je op de website www.veluwerijders.nl.

Back To Top
X