skip to Main Content

Woonruimte 2 Oekraiense gezinnen

Van: Monique Guijt <monique@guijt.demon.nl>
De oorlog in Oekraïne is helaas nog lang niet voorbij, daarom een vraag namens Tanja en Benno Bosman.
Met 7 personen in 1 huis leven is niet te doen blijkt nu. De gemeente kan op korte termijn geen passende woonruimte realiseren voor de (klein)kinderen uit Oekraïne.
Weet iemand een (tijdelijk) (huur)huis voor 5 personen, of apart 2 pers/3 pers in Laag Soeren, Dieren of Eerbeek?
Groet, Monique Guijt

bestuurleden gezocht

Gymnastiekvereniging SCS Laag-Soeren is een gymvereniging die iedereen in beweging brengt. We geven graag iedereen de mogelijkheid om te sporten bij een vereniging waar je je welkom voelt en waar je op je eigen niveau wordt uitgedaagd.

SCS Laag-Soeren bestaat sinds 1963 en heeft momenteel 43 actieve leden. Een vereniging als SCS Laag-Soeren organiseert zich niet vanzelf. Er is aandacht nodig voor leiding en lesinhoud, voor zaalhuur en communicatie, voor contributie en lidmaatschap, voor materialen, evenementen, investeringen en samenwerking met de gemeente en in deze tijd ook voor maatschappelijke invloeden als COVID-19. Het bestuur van SCS Laag-Soeren bestaat momenteel uit vier personen en zetten zich vrijwillig in om deze zaken op en aan te pakken.  Hiervoor krijgen we graag op korte termijn extra ondersteuning.

Daarom zijn we op zoek naar jou!
Vind je het leuk om allerhande zaken op te pakken, samen met je collega bestuursleden? Ben jij benaderbaar, open en ga je een goed gesprek niet uit de weg? Krijg je energie van het ontwikkelen van mensen?

Het bestuur bestaat uit verschillende functies: Voorzitter, secretaris, penningmeester en algemene leden. Alle functies zijn bespreekbaar. Vier keer per jaar komen we als bestuur bij elkaar, 1x per jaar is de ledenvergadering. Af en toe is er tussentijds overleg noodzakelijk.

Ben jij ons nieuwe bestuurslid! of wil je meer weten? Stuur een mail naar hennykok49@gmail.com

bestuursleden gezocht

Het bestuur van Soerens Belang heeft dringend versterking nodig. Om een statutair voltallig bestuur te houden zoeken we 2 nieuwe bestuursleden.

Meer mag ook graag want vele handen maken licht werk.

nadere info Bernard van Eijbergen, via penningmeester@soerensbelang.nl , tel 06-51518071 of

Mart van Tol, korevato.04@upcmail.n, tel 0313-842177.

redactieleden gezocht

Deze nieuwe website heeft redactieleden nodig met verstand van de huidige digitale mogelijkheden.

Facebook en instagram gebruik koppelen aan de website is de kennis die we op dit moment missen.

Meld je bij de redactie via info@laag-soeren.nl

Plaats ook een prik!
Back To Top
X