skip to Main Content

Appgroep Laag-Soeren voor elkaar

Sinds kort is er een appgroep voor Laag Soeren waarin je kunt vragen om hulp (bv boodschap, ritje naar ziekenhuis, helpen met de tuin etc), spullen te koop kunt aanbieden, inwoners kan attenderen op leuke activiteiten en zo meer.
Lid worden van de groep? Mail naar maritaleupen@upcmail.nl en vermeld je 06 nummer.

Marita Leupen

Verkeersregelaars met spoed gezocht

Wij zijn met spoed op zoek naar verkeersregelaars die willen helpen met om het verkeer te regelen in Laag-Soeren tijdens de jaarlijkse evenementen. Dit gaat om maximaal 3 keer per jaar.  Zonder verkeersregelaars kunnen we niet meer bijdragen aan de veiligheid van de evenementen die in Laag-Soeren plaats vinden en deze zullen dan niet door kunnen gaan! Heb je interesse, of ben je al in het bezit van een geldig certificaat als verkeersregelaar of ben je bereidt deze te halen via een e-learning module?

Neem dan contact op met Henk Bosman tel.nr: 06-46077997
of via de mail: veiligsoeren@gmail.com

Bedrijf gezocht voor advies grondwateroverlast voorkomen

Zoals zovelen in de buurt hebben wij ook veel grondwateroverlast, zowel in de kruipruimte als in het souterrain. Wij zijn op zoek naar een bedrijf dat ons adviseren over evt. te nemen maatregelen om vergelijkbare wateroverlast in de toekomst te voorkomen. Zijn er bedrijven en/of deskundigen die u ons kunt aanbevelen? Indien

u buurtgenoten kent die reeds maatregelen hebben getroffen, dan verneem ik dat ook graag, want ik zou graag mijn licht bij hen willen opsteken.

Alvast bedank voor uw reactie,

Mvg.

Niels Mulder

0629555635

Biljarters en Klaverjassers gezocht

 

Voor alle 55+'ers in Laag-Soeren die het leuk vinden om te biljarten en/of klaverjassen: De Seniorensoos Laag-Soeren komt elke dinsdagmiddag samen in 't Sprengenhus voor een gezellig samenzijn en kan nog wel leden gebruiken. Daarnaast organiseren we ook nog allerlei andere leuke activiteiten zoals een bezoek aan een toneelvoorstelling, samen uit lunchen of borrelen, een middagje weg, etc. Hou je niet van biljarten of klaverjassen? Er worden ook andere gezellige spellen gedaan. Schroom niet en kom eens langs. Zeker weten dat je blijft....

 

gezocht: het boek van Aris Blankenspoor

Van: Ben ter Mull <bmull@xs4all.nl>
Onderwerp: boek van Aris Blankenspoor over Laag Soeren

Als IVN gids in opleiding ben ik geïnteresseerd in de Marke van Soeren, van Kesteren en Jut van de Breukelerwaard. Veel informatie staat er in het boek van Aris Blankenspoor over Laag Soeren. Is er misschien iemand van wie ik het kan overnemen?

Ben ter Mull

Plaats ook een prik!
Back To Top
X