skip to Main Content

Gebruikers

Boulevard Magenta

Schilderschool met unieke onderwijsmethode

Vakopleidingen

Schilderlessen

Schilderworkshops

Bekijk website

Connect Voices is een wereldmuziekkoor.    
Zoals de naam al aangeeft, wil het koor met haar repertoire een muzikale verbinding vormen en dit krijgt vorm door het zingen van liederen in verschillende talen. Het is telkens een muzikale wereldreis: van Zweeds naar Afrikaans, van Engels naar Russisch. Maar onze eigen taal wordt uiteraard ook niet vergeten.

Bekijk website

Dierense huisartsengroep Hagenau

In ’t Sprengenhus wordt dagelijks spreekuur gedaan door de Dierense huisartsen. Er is geen praktijkassistente aanwezig. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met de locatie van uw eigen huisarts.

Bekijk website

Elver.
In verschillende ruimtes kunnen cliënten spelen, leren of werken. Er is altijd een activiteit die past bij de interesses, wensen en mogelijkheden van uw kind of verwant.
Ook verstandelijk beperkte cliënten die niet bij Elver wonen, kunnen meedoen aan de dagbesteding.

Bekijk website

De Gazelle Sportclub Dieren “Tafeltennis”.
Binnen de tafeltennis vereniging is er ruimte voor nieuwe leden, waarbij men de eerste maand vrij gesteld is van contributie. Er is niet direct een verplichting m.b.t. het spelen van competitie, recreatief tafeltennis is ook mogelijk. Er wordt op de maandagavond gespeeld in ’t Sprengenhus, waarbij de zaal geopend is vanaf 19.30 uur. Tijdens de trainingsavond is de zaal open tot 22.30 uur, op de avonden dat er competitie wordt gespeeld, kan men terecht tot 23.30 uur.

Bekijk website

Gymnastiekvereniging S.C.S. – Laag-Soeren.
Bewegen is leuk en gezond!
Kom meesporten bij:
3 gratis proeflessen

Bekijk website

Koffieklets

Elke donderdag  tussen 10 en 12 uur, in ’t Sprengenhus.

Bekijk website

OUDERENSOOS
DE STOOF

De soos is op dinsdagmiddag van 14:00 tot 16:30 uur.
Als U eens wilt komen kijken op dinsdagmiddag u bent van harte welkom. Het is altijd gezellig. De contributie is 1,00 euro per middag.

Bekijk website

Oudheidkundige kring Rheden Rozendaal.

Doelstelling:
De bevordering van de kennis van land en volk van de Veluwezoom, in het bijzonder van de gemeenten Rheden en Rozendaal. De Vereniging tracht dit doel te bereiken door het houden van lezingen en exposities, het bewaren van historische voorwerpen en door het bevorderen van plaatselijk onderzoek op historisch gebied alsmede door steun van en samenwerking met instellingen, stichtingen en verenigingen die een soortgelijk doel nastreven.

Bekijk website

SCS Laag-Soeren

Voor voetbal en volleybal

De kleinste voetbalclub van Nederland

Bekijk website

Sempre Crescendo

Bij ons bent u van harte welkom!
Wij zijn muziekvereniging Sempre Crescendo uit Laag-Soeren. Wij bestaan al meer dan 125 jaar.
Wij zijn een belangrijke vereniging in ons saamhorige dorp, waar we trots op mogen zijn. Zo zijn wij onder andere aanwezig bij het beroemde Paasvuur, de intocht van Sinterklaas en de Oranjefeesten. Tevens geven wij een paar keer per jaar een concert.

Wij zouden u graag uitnodigen om een keer te komen luisteren en kijken tijdens onze repetitie op dinsdagavond van 20:00 – 22:00 uur in ’t Sprengenhus, Harderwijkerweg 25 te Laag-Soeren.

Bekijk website

Soerens archief

Het archief is gevestigd in ’t Sprengenhus en is op verschillende dinsdagavonden tussen 19.30 en 21.00 uur te bezoeken.

Bekijk website

Soerens Eetgebeuren

Om de sociale contacten in het dorp te verstevigen hebben enkele inwoners van Laag-Soeren het initiatief genomen om 1 keer per maand te koken.
U kunt dan gezellig van 17.30 uur tot 19.30 uur genieten van een
3-gangen menu voor € 10,00 per persoon.
Behalve in Juni en December, dan kost de maaltijd € 12,50.

Bekijk website
Back To Top
X