skip to Main Content

Soerens Belang... Uw Belang

Laag-Soeren is een prachtig dorp waar het heerlijk wonen is.

Het doel van Soeren’s Belang is een positieve bijdrage  om de leefbaarheid ,levendigheid en voorzieningen  van het prachtige dorp te vergroten en in stand te houden.

Soeren’s Belang behartigt  belangen welke betrekking kunnen  hebben op wonen, bereikbaarheid, verkeers- en sociale veiligheid, woningbouw en welzijn.

In  regelmatige contacten met de Gemeente Rheden worden wij erkend als gesprekspartner en vertegenwoordiging van de inwoners

Zo worden wij als Soeren’s Belang betrokken bij veel ontwikkelingen die van invloed zijn op de leefbaarheid van Laag-Soeren. Bijvoorbeeld de studie over de Verkeerscorridor Apeldoorn-Dieren (N786) , de  ontwikkeling van een Gebiedspaspoort Beschermd Dorpsgezicht, omgevingsvisie buitengebied ,de ontwikkeling van de Regionale Energie Strategie (RES) en Masterplan Veluwezoom.

Bij deze besprekingen is het belangrijk dat Soeren’s Belang een zo groot mogelijk draagvlak heeft, om een goede vertegenwoordiger te kunnen zijn van wat leeft in Laag-Soeren.

Soeren’s Belang organiseert haar activiteiten veelal via commissies die (mede) zorg dragen voor allerhande onderwerpen en activiteiten. Onder meer  Soerens Archief , diverse initiatiefgroepen zoals het jaarlijks terugkerend paasvuur.

Van belang is om een groot aantal leden te hebben die een warm hart toe dragen aan Laag Soeren.

Hieraan meedoen,  iets bijdragen ter verbetering of iets delen, ergens de aandacht op vestigen of een goed idee, dan horen we dat graag.

Samen kunnen we meer bereiken. Doe mee. Wordt Lid

En vul het inschrijfformulier in.  Te vinden onder de knop “lidmaatschap”   Doen……

Fotoalbum Soerens Belang

bekijk hier het paasvuur 2022  

Lees meer
Back To Top
X